Werk en privé in balans


Soms moet je gewoon durven


Baandomein verbindt!


Ga er maar aan staan


Durf te dromen


De kracht van netwerken


Samenwerken aan je loopbaan


Duurzame inzetbaarheid


Klaar voor een nieuwe start?


ben jij geworden wat je wilde zijn?


Nieuws

Conferentie Baandomein 2018

Op vrijdag 29 juni vond, onder grote belangstelling, de jaarlijkse conferentie van Baandomein plaats.Een inspirerende sessie met als spreker prof. dr. Paul Louis Iske, oprichter van het Instituut voor Briljante Mislukkingen.
In 'Instituut voor Briljante Mislukkingen' laat hoogleraar Paul Louis Iske zien hoe je ruimte kunt maken om te experimenteren, innoveren en leren. ‘Van fouten maken kun je leren.‘ ‘Ondernemen is vallen en opstaan.‘

Tevens werden er een aantal stellingen voorgelegd die een levendige discussie in gang zette.

Als laatste introduceerde Anne Winters een app die binnenkort beschikbaar komt voor medewerkers en werkgevers. Op basis van big data analyses wordt een app aangeboden om een persoonlijk profiel op de arbeidsmarkt (PPA) aan te maken. Door het individu kan dit PPA vervolgens doorontwikkeld worden aan de hand van de vraag wat betekent dit voor mij, wat wil en kan ik en wat kan ik doen om dit mogelijk te maken. Daarbij wordt een ieder in de gelegenheid gesteld om gebruik te maken van het instrumentarium van het Regionaal Talent Centrum van Baandomein . Voor werkgevers biedt de app een recruitersfunctie op basis van big data analyses.
Geplaatst op: 05-07-2018