Baandomein verbindt!


Soms moet je gewoon durven


Samenwerken aan je loopbaan


Durf te dromen


Klaar voor een nieuwe start?


Werk en privé in balans


ben jij geworden wat je wilde zijn?


Duurzame inzetbaarheid


Ga er maar aan staan


De kracht van netwerken


Nieuws

Ontbijtsessie Jef Staes groot succes!

Op 13 maart zijn de deelnemers van onze ontbijtsessie eens even goed wakker geschud door spreker Jef Staes van Red Monkey Company. De missie van Red Monkey Company is om CEO‘s en managers een nieuw perspectief te bieden op de rol die de organisatiecultuur speelt binnen innovatie en verandering.
Jef‘s verhaal over rode apen en passieloze schapen was zeer boeiend. Met zijn flamboyante spreekstijl en confronterende stellingen schetste hij een treffend beeld van de huidige tekortkomingen van organisaties. Want deze zijn simpelweg niet gebouwd om de innovatie- en informatievloedgolf te trotseren.

Het advies van Jef: om ons voor te bereiden op de toekomst die al begonnen is, moeten we af van de mekkerende schapen en ruim baan geven aan creatieve red monkey‘s. En laten we daarbij vooral niet vergeten om aan de slag te gaan met onze netwerken. Baandomein biedt daar graag het podium voor! Om een indruk te krijgen van deze boeiende ochtendsessie kun je een kort filmpje bekijken.

Bent je geïnteresseerd in het verhaal van Jef Staes? Bekijk dan eens de website van Red Monkey Company, en blijf ons volgen, want wellicht nodigen wij Jef nog een keer uit.
Geplaatst op: 13-03-2017